دستور العمل فنی کاشت زعفران
مجموعه ای متفاوت از طریقه کاشت و برداشت زعفران و همچین طریقه درست کردن دمنوش و همینطور عوارض و مزایای زعفران
زعفران ، گياهی است چند ساله كه دارای پياز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. اين گياه در جنوب غربی آسيا، جنوب اسپانيا و جنوب اروپا روییده می شود. دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته كلاله قرمز رنگ می باشد. قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن می باشد. كلاله زعفران حاوی چربی، املاح معدنی و موسيلاژ است. تکثير زعفران منحصرا توسط غده زير زمينی بنه ( کورم ) متداول است. عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و يك تركيب اكسيژن دار و همراه با سينئول به نام سافرانال می باشد. طعم زعفران مربوط به هيتروزيد تلخ پيكروكروسين است. رنگين بودن زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام كروسين می باشد.
زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست می آید در واقع از هر 100 تا 200 هزار گیاه زعفران، حدود 5 كيلوگرم گل زعفران بدست می آيد كه وزن 5 کیلوگرم زعفران تازه بعد از خشك شدن به يك كيلوگرم می رسد.
قیمت زعفران یک مثقال درجه یک 1 آبان ماه 29.400 تومان
قیمت زعفران یک مثقال درجه یک 2 آبان ماه 30.200 تومان
قیمت زعفران یک مثقال درجه یک 3 آبان ماه 30.450 تومان
قیمت زعفران یک مثقال درجه یک 4 آبان ماه 30.800 تومان
قیمت زعفران یک مثقال درجه یک 5 آبان ماه 30.300 تومان
قیمت زعفران یک مثقال درجه یک 6 آبان ماه 31.000 تومان
زعفران گیاه ضد افسردگی
زعفران عامل پیشگیری از کاهش دید در سالخوردگی
خواص ضد سرطانی زعفران
مضررات مصرف بی رويه زعفران
زعفران عامل سقط جنین و یا برطرف کننده سخت زایی
مقدار مناسب و مجاز مصرف زعفران در ماه
نگهداری از زعفران
مصارف زعفران
به این فکر کن که با دادن اندکی مبلغ کل طرق کاشت و یاد میگیری و میتونی سودکنی
مبلغ واقعی 149,200 تومان 50% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 74,600 تومان
برچسب های مهم